رایحه ی مناسب برای ساخت محصولات

نحوه تشخیص عطرهای ترش و شیرین، تلخ و خنک
عطر ترش به عطری میگویند که طعم مرکبات را به خاطر بیاورد.رایحه ی مناسب برای ساخت محصولات عطرهای ترش نیز القاکننده حس طراوت و شادمانیاند.
عطر سرد (خنک) به عطری میگویند که حس خنکی و تازگی را القا کند. استشمام این عطرها معمولا باعث میشود که طعمِ میوههایی مانند خیار و هندوانه را به خاطر بیاوریم.
در ساخت تلخ معمولا از اسانسهایی مانند ریشه درختان و ادویههای تند شرقی استفاده میکنند.
عطر شیرین به عطری می گویند که بوی شکلات و میوه های تابستانی بدهد.



